První občánci roku 2024 byli přivítáni

Nedělní odpoledne 16. června 2024 strávila řada pilníkovanů na sále restaurace Slunce. Byli zde totiž přivítáni první občánci letošního roku.

Na sál přišlo pět nových občánků s jejich rodiči a sourozenci, babičkami a dědečky, ale i s dalšími příbuznými. Tentokrát se sál opět zaplnil. Všechny příchozí nejprve přivítala předsedkyně Sociálního výboru Hana Blažková, která po krátkém vystoupení dětí z místní základní školy pod vedením Mgr. Světluše Pospíšilové představila nové občánky a jejich rodiče starostovi města Josefu Červenému. Ten je oficiálně přivítal mezi občany města Pilníkova.

Rodiče v pamětní knize slíbili, že: „My rodiče slibujeme, že budeme své dítě vychovávat tak, aby z něho vyrost řádný občan naší vlasti.“ Poté každá maminka obdržela květinu a starosta rodičům předal i finanční dárek. Kromě toho děti také dostaly dárkové balíčky s heboučkými osuškami.

Nakonec si starosta společně s rodiči připili na zdraví dětí.

Na vítání se sešlo pět dětí. Tentokrát převažovali tři chlapci a slečny tedy byly dvě. Dvě z dětí jsou narozené letos a tři dříve.

Přejeme dětem šťastný a radostný život v našem městě a doufejme, že se při vítání občánků sejdeme znovu na podzim.

Související obrázky:

Příspěvek byl publikován v rubrice město Pilníkov, reportážní fotografie, vítání občánků se štítky , , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.